'NO

Sitter hemma hos Malina, vi sitter med färg i håret. NU BLIRE BLONT IGEN ;)
Aja, ska hjälpa henne med hennes uppsats nu, vi får väl se hur det går :)
puuuuusssss

Goodmorning world!

Godmorgon alla söta! Vaknade just upp, Nicole stack o duscha, snart ska väl jag in i duschen jag också.. Sen ska jag hem till sötaste Malina, sen drar vi till farsta med kimpalajnen och köper hårfärg till mig, sen drar vi tillbax till malina och färgar mitt hår :)
puss alla söta ♥

Jag vill ha en egen låttext

Shoo människor :)
Är hemma nu, från en LÅÅÅNG dag i studion med Nicole. Nu sitter vi hemma hos min pappa, hon ska sova hos mig. mysigt:)
Låten är iaf klar nu, lite seg text bara, skrev om OA.. Blev väl helt okej, bortsett från att jag inte kan sjunga. WOHO :)
Nu ska jag och Nicole fixa en header till henne.
puss

watch out bitches, 'cause we are singing christmas songs!

helllloooo,
har haft fullt upp idag. har ridit, red gamal. skitostadig, jobbig häst, men rätt fin om man hittar rytmen :)
iaf, sen drog jag ut med malina och kim, vi flummade och hade en riktigt galen kväll, kom hem nyss. sjöng på jullåtar och filmade galet mycket. med folk man älskar har man alltid kul, oavsett problem :)
puss!♥




Gästbloggar ;)

Tjaa!

Rebecka här som gästbloggar,haha,Marina håller på att färga sitt hår så jag passar på att fixa designen.
Hon kan ju inte ha den hon hade innan haha.
Men nu har Rebecka fixat problemet ;)
Den kommer väl antagligen upp snart. Puss så länge!♥

Check it out


Musik

Sitter på musiken och kollar på galna filmklipp på mig, och mina älskade vänner kim & malin :)
Idag blir det ännu blondare, misslyckades ju igår pga att jag hade typ bruntsvart hår innan. smart man är alltså. iaf, både jag och malin blir blonda, och lite senare i tiden så kommer kim också färga..
igår hade vi sjukt kul, dansade till jingle bells rock hela dagen och sen på kvällen tränade jag till graderingen med bästa Nicole i 3 timmar. Sov där och vi myste och läste hela kvällen. Läsen "Pojken som inte fanns", den är skitbra, LÄS DEN. Drogar låten Magic med B.O.B. ft. Rivers Cuomo.
puss

Orange?

Fucking helvettes jävla pisskit :(
Det blev orange. Toppen.
Aja, jag orkar inte, får köpa ny hårfärg till imorgon.
puss



Blond?!

Shoooo!
Har varit i skolan idag som vanligt då. Fast det var lite mer speciellt än vanliga dagar, vi slutade klockan 10 över 1.. Men iaf, medans vi hade dubbeltimme i SO kommer malin på att hon inte har sin mobil, och efter säkert en timmes letande så hittar vi den ändå inte.. Några från 9e har snott den. Toppen, verkligen. Vilka bitchar alltså.
Men iaf, nu har jag lite damp, för på typ 5 min bestämde jag mig för att färga håret blont. Vet inte varför, men nu får det bli så.
Bild på mig nu som brunett:



Woho. Bild på mig som blond kommer väl upp om nån timma :)
Hare gött mina fina vänner

Tisdag morgon

God morgon allihopa!
Har knappt fått en blund inatt, låg och läste, kollade mobilen och lite sånt man gör när man inte kan sova. Jag somnade runt kvart i 6, och 6 skulle jag gå upp, så det blev väldigt tungt. Usch å fy, hatar att inte kunna sova. Men i alla fall, nu ska jag dra mig till skolan med Nicole, vi ska mötas snart. Hon tar halvbussen (om hon hinner med den vill säga) och den går härifrån 36. Kommer komma massor försent, men vad ska man göra när man lyckas somna en kvart innan man ska upp? Jahapp, nu måste jag nog börja dra mig utåt. Jag vill ju inte missa bussen ;)
puss

Blod, svett och tårar.

Jag sitter i min mammas arbetsrum. Första gången sen flytten. Det finns bara ett ord som kan beskriva hur det känns: HEMSKT. Man får låtsasleenden och några tafatta kramar. Är det sånt hon tror att jag vill ha? Då tror hon helt fel. Det känns bara så obekvämt att sitta här och spela någon som man inte är. Helst av allt hade jag velat slå tillbaka och visa henne hur jag egentligen känner, men det kan man ju inte. Tyvärr.
Föriövrigt mår jag väl bra, förutom lite stress- och ångesttårar i duschen.
Nicole kom inte på träningen idag, så jag var fast med haleh. Jomen toppen.
Beställde min älskade ring idag! En 15mm silverring med gravyr där det står GULDVIVA. Jag kände att jag ville ha något kvar nu när jag ska sluta rida.
Menmen, ni får ha det bäst! Lev livet för mig :)❤

Måndag

Sitter i skolan och jobbar med UPPLYSNINGSTIDEN och ROMANTIKEN. Skitkul, jag bara ÄLSKAR litteraturhistoria. -.-
Som sagt, trött djävul sover på litteraturhistorialektion! tummen upp! (Y).
Ikväll kommer den nya designen full med massa bilder om mitt liv. Woho. Har raderat alla tidigare inlägg, för jag orkade ärligt talat inte med de.:)
Aja, nu kommer min elaka svenskalärare och skäller på mig. puss

RSS 2.0